Author Archives: Oscar

Home

! openingstijden !

zondag en maandag   gesloten
dinsdag, woensdag en donderdag van  10:00 tot 12:30 en  13:30 tot 18:00
vrijdag van 10:00 tot 12:30 en 13:30 tot 18:00
zaterdag van 10:00 tot 17:00

Graag tot ziens.

Posted in home | Reageren uitgeschakeld

Nylonsnarige Gitaren

Op deze pagina staan de meest interessante nylonsnarige gitaren die we in de winkel hebben. We hebben ze in verschilende maten 1/2 , 3/4 , 7/8 of een hele. Voor kind tot volwassen personen , beginner of gevorderde met of zonder element. Dus er is altijd wel een geschikt model voor u bij. Niet te vergeten de vele verschillende soorten ukulele.

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

X vive draadloos bas/gitaar systeem 149,-

Altijd al draadloos willen spelen maar zat de prijs je in de weg. Nu zeker niet meer !  Super compact, werk eenvoudig, goed en is betaalbaar. Bestaat uit een zender en een ontvanger die je zo in je gitaar en versterker prikt. Beide zijn oplaadbaar middels de meegeleverde USB-kabel. Wanneer het setje volledig opgeladen is, gaat het tot wel 5 uur mee, met een bereik van ongeveer 30 meter. De band bedraagt 2.4 GHz.  Veel plezier ermee !

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Aclam S1 + Softcase 89,-

Aclam S1 + Softcase 89,- Zeer stevig en innovatief pedalboard voor maximaal vijf pedalen. (ook voor meer pedalen leverbaar) Geen Velcro tape gebruiken! maar middels een eenvoudig bevestigingssysteem kunt u ieder pedaal bevestigen op het pedalboard en blijven de pedalen in nieuwstaat. De bekabeling kan netjes weggewerkt worden in de sleuven van het pedalboard. De Aclam Smart Track S1 is een lichtgewicht en duurzaam pedalboard dat gemaakt is van geanodiseerd aluminium en wordt standaard geleverd met een softcase om het geheel veilig te vervoeren.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Fishman Neo Buster 79,-

Dat dit niet eerder bedacht is lijkt nu moeilijk te geloven. Zo’n eenvoudige en goede oplossing. Je speelt in een band en je wilt je akoestische gitaar versterken. Wat je dan nodig hebt is ,uiteraard een element op je gitaar, maar ook een feedbackbuster om rondzingen tegen te gaan. Zie hier…. dit is de oplossing. Je kunt er voor kiezen om het kabeltje in de gitaar weg te werken of gewoon buiten langs aan te sluiten. Wat handig is als je het element snel van gitaar wilt wisselen. Maar ach…. bij zo’n prijsje koop je er gewoon twee :-)

Posted in accessoires | Reageren uitgeschakeld

Santana incl. stevige gigbag 189,-

Nu wel zeer voordelig geprijsd  Santana Klassiekgitaar set 189,- Prachtige gitaar met een massief bovenblad , halspen zodat hij altijd lekker kan worden afgesteld. Komt met een stevige draagtas en een goede tuner. We hebben 3 kleuren. Glanzend en mat naturel of zwart

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Gebruikte Juan Salvador model 2C 99,- VERKOCHT

De Juan Salvador model 2C. heeft een massief ceder bovenblad.De gitaar heeft vijf zangbalken onder het massieve Red Cedar bovenblad. Zij- en achterkant zijn van mahonie. Tussen het bovenblad en de zijkant zit een houten binding.  Zoals je ziet is deze flink bespeeld. Maar wat wil je als hij zo lekker klinkt en speelt laat je ‘m nooit meer los. Nou ja……… tot je een elektrische gitaar wilt dan b.v. Nog steeds een top gitaar ondanks de krasjes !

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Versterkers voor elektrische , akoestische en basgitaar

We hebben een ruime collectie versterkers staan van verschillende merken. Of je nu een kleine oefenversterker zoekt voor thuis of één die op het podium gebruikt gaat worden, volop keuze. Met buizen , modeling , effecten, groot , klein, clean, overstuurd, hifi ……… enz.

Posted in versterkers | Tagged , , , , , , , , , | Reageren uitgeschakeld

 VOX  VX1 15 watt versterker van 149,- nu voor  109,-

Vox komt met een nieuw principe: een nieuwe combinatie tussen analoge en digitale sounds door middel van VET (Virtual element technology). Daarnaast heeft de versterker een bass-reflex poort ingebouwd en een 6,5″ speaker. De amp kan ook nog worden aangesloten op je pc of mac om direct je sounds op te nemen. Dat gebeurd met een 24 bits AD/DA converter op een 44.1kHz kwaliteit.De VXI heeft 11 amp sounds en 8 effects, uiteindelijk kan je 22 user presets maken. van klassieke sounds, zoals de Vox AC30 tot moderne high gain stacks. alles is mogelijk!

 

Posted in versterkers | Reageren uitgeschakeld

Fishman loudbox mini van 580,- nu 399,-

Als je wilt dat je mooie akoestische gitaar versterkt net zo mooi klint als onversterkt……. Sluit ‘m dan eens aan op een Fishman versterker. Fishman is al jaren de norm op gebied van elementen en versterkers voor akoestische instrumenten.  We hebben verschillen de modellen van Fishman versterkers staan.

Posted in versterkers | Tagged , | Reageren uitgeschakeld

Staalsnarige Gitaren

Op deze pagina tref je de meest interessante staalsnarige akoestische gitaren. Al dan niet met een ingebouwd element. We hebben heel veel verschillende modellen en prijsklasse staan. Niet alleen de grote bekende merken, maar ook gitaren die om verschillende redenen extra interessant zijn.  Soms is het de de prijs, dan weer de costructie , de klank , houtsoorten enz……

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Elektrische Gitaren

Op deze pagina staan verschillende elektrische gitaren die we in de winkel hebben te staan. Naast de “bekende” merken ook de leuke , betere, moderner, ouder, bijzondere…….. zoals b.v.  Larrivée , Godin, Famus, G&L enz.  In alle prijsklassen voor de beginner tot professional. Allemaal goed afgesteld en testklaar.

Posted in gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

Morgan W310 SCE GA W 749,-

Wat een gigantisch , machtig mooie gitaar maken ze hier toch weer bij Morgan. Niet alleen een fantastisch mooie klank en geweldig fijne hals, ook de afwerking met arm rest, maak het echt een feest om op deze gitaar te spelen. Massief fichte top en Rosewood voor het zij en achter blad. Voeg daar nog een Mahonie hals met Rosewood toets en een Fishman element aan toe . Wat valt er dan nog te wensen over………

Posted in gitaar staalsnarig, home, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Phoenix dreadnougt model 99,-

Dit is ons instap model staalsnarige gitaar. Maar zeker niet de minste. Altijd goed afgesteld zo dat hij zonder rammelen toch lekker speelt. Goede olieblad mechanieken waarmee je hem makkelijk kunt stemmen en hij ook goed op stemming blijft. Zelfs de klank is prima zodat je eerste oefeningen beloond worden met een lekker geluid. Succes er mee ! ! ! leverbaar in diverse kleuren.

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Morgan W310 SCE Aged voor 479,-

Wat een geweldige gitaar is dit toch. Morgan W310 SCE Aged voor 479,- . Je hebt dan een massief fichte top , mahonie zij en achterblad , Fishman element met tuner, cutawy,
heerlijk spelende hals en een prachtige warme klank met een helder sprankeltje.  Oke’ het kan altijd nog beter , maar voor deze prijs is tie wat mij betreft onovertroffen.

Posted in gitaar staalsnarig, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld