Category Archives: Aanbiedingen

X vive draadloos bas/gitaar systeem 149,-

Altijd al draadloos willen spelen maar zat de prijs je in de weg. Nu zeker niet meer !  Super compact, werk eenvoudig, goed en is betaalbaar. Bestaat uit een zender en een ontvanger die je zo in je gitaar en versterker prikt. Beide zijn oplaadbaar middels de meegeleverde USB-kabel. Wanneer het setje volledig opgeladen is, gaat het tot wel 5 uur mee, met een bereik van ongeveer 30 meter. De band bedraagt 2.4 GHz.  Veel plezier ermee !

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Aclam S1 + Softcase 89,-

Aclam S1 + Softcase 89,- Zeer stevig en innovatief pedalboard voor maximaal vijf pedalen. (ook voor meer pedalen leverbaar) Geen Velcro tape gebruiken! maar middels een eenvoudig bevestigingssysteem kunt u ieder pedaal bevestigen op het pedalboard en blijven de pedalen in nieuwstaat. De bekabeling kan netjes weggewerkt worden in de sleuven van het pedalboard. De Aclam Smart Track S1 is een lichtgewicht en duurzaam pedalboard dat gemaakt is van geanodiseerd aluminium en wordt standaard geleverd met een softcase om het geheel veilig te vervoeren.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Vox Satchurator van 139,- nu 95,-

Normaal 139,- nu voor slechts 95,- De samenwerking
tussen VOX en Joe Satriani bracht iets heel moois voort. De meestergitarist heeft zijn al om geroemde distortionsound in dit doosje gevangen. Dus wil je net zo goed klinken als de meester zelf dan is hier de oplossing. Nu nog enkle op voorraad tegen deze zeer scherpe prijs.  Zo nu alleen nog “even” leren spelen als Joe………..  ai , da’s iets moeilijker.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

PRS SE Paul Allender nergens goedkoper van 1190,- nu 699,-

Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van ! Waanzinnig mooie inleg op de toets. Geweldig klinkende EMG elementen. Lekker snel halsje. Wat een genot om op te spelen. Kijk voor uitgebreide specs. op deze link.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

PRS SE Santana nergens goedkoper ! van 1109,- nu voor 699,-

WAUW wat mooi ! en echt niet alleen als je Santana speelt.  Deze PRS SE Santana voor deze prijs wel heel erg intressant. Kijk even op de link voor uitgebreide spesificaties.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

PSR SE Custom van 699,- nu 579,-

We hebben verschillende modellen van PRS in de winkel. Met en zonder tremelo en ook de singlecutaway. De SE serie is afgeleid van de duurdere modellen die in de USA gemaakt worden. Door de hoge eisen die PRS ook aan deze modellen stelt, heb je zo voor een redelijke prijs een toch echte PRSgitaar. Vele grootheden zijn al jaren enthousiaste PRS spelers. O.a. Santana , Mark Termonti en Al Di Miola gingen u voor. Dus u bent in goed gezelschap.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Tagged , | Reageren uitgeschakeld

JOYO effect pedaaltjes voor slechts 49,90

JOYO effectpedaaltjes. Wil je wat meer variatie in je gitaar geluid? Dan is dit is een goede oplossing.
Vintage look en klank met een met een hedendaagse betrouwbaarheid.                   Dus kraak, ruis, brom vrij en true bypass. Welke smaak je ook wilt, delay,
overdrive , distortion, EQ, chorus, compressor, de prijs is slechts 49,90 .       Da’s dan weer een leuke meevaller.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Onderhoudsbeurt voor de gitaar

-Klassieke gitaar. Nieuwe snaren, brug en topkam aanpassen, toets oliën, poetsen 39,-
-Western gitaar. Nieuwe snaren, hals afstellen, brug en topkam aanpassen, toets oliën, poetsen  45,-
-Elektrische gitaar. Nieuwe sneren, hals afstellen, brug en topkam aanpassen, intoneren, toets oliën, poetsen 49,-
Maak even een afspraak dan heb je je gitaar na 1 dag weer op en top terug. Mail naar info@muziekberkers.nl of bel 0493-316669

Posted in Aanbiedingen | Reageren uitgeschakeld

Lessenaars hebben we al v.a. 15,-

We hebben verschillende lessenaars al v.a. 15,- incl een hoesje om hem in op te bergen. (zie linker foto) Heb je een hele zware, dikke, map vol leuke liedjes dan hebben we een extra stevige standaard met een zeer robuuste voet en groot gebogen blad met gaatjes. Die kost 25,- en je bent verzekerd dat je boek blijft staan. (zie foto rechts) Naast deze 2 lessenaars hebben we in de winkel nog divese andere modellen staan.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

Stemapparaat voor gitaar 10,- nu voor 7,50

Dit is iets wat elke gitarist altijd bij wil hebben. Een stemapparaat in zakformaat en te gebruiken als sleutelhanger. Zowel geschikt voor akoestisch als elektrische bas/gitaar. En je kunt er ook nog eens halve toon lager of hoger stemmen. Is dat nu niet handig.

Posted in Aanbiedingen | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

Sustainpedaal van 29,- nu voor 25,-

Deze degelijke sustainpedaal werkt op alle merken keyboard, synthesizer en elektische piano.  Ligt lekker stevig op de grond zodat tie niet onder je voet wegschuift.  Heeft een vaste kabel met een jackplug. Dus direct in te pluggen intrappen en zie daar ………. eindeloze sustain tot je hem weer los laat.

Posted in Aanbiedingen, accessoires, keyboard | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

Mighty Bright led lampje voor bladmuziek van 15,-

Niets is vervelender dan ergens op te mogen treden en dan je tekst of bladmuziek niet te kunnen lezen omdat je in de donker staat. Je wordt er onzekervan in duikt met je neus helemaal in je map. Da’s geen gezicht. Dat probleem is met dit handige lampje voorgoed opgelost. We hebben ze ook met 2 ledlampjes ! ! !

Posted in Aanbiedingen | Tagged , , | Reageren uitgeschakeld

Plectrum set 6 stuks van 6,- nu voor 5,-

We hebben heel veel verschillende plectrums, maar dit is een leuke set van 6 plectrums met verschillende leuke opdrukken en verschillende diktes.  Zo heb je direct de mogelijkheid eens uit te proberen welke dikte pletrum je het beste bevalt.  Je kunt ze ook per stuk kopen in de dikte die je het beste bevalt.

Posted in Aanbiedingen | Tagged | Reageren uitgeschakeld

Voetbank voor gitaar 9,90

Handig voor het verkrijgen van de goede houding bij het oefenen op je gitaar zonder gitaarband.  Je zult merken dat een goede houding erg belangrijk is. Het is beter voor je rug en je kunt die moeilijke grepen net wat makkelijker pakken.

Posted in Aanbiedingen | Tagged , , | Reageren uitgeschakeld

Gehoorbescherming . Thunderplugs 2sets van 14,95

Wees zuinig op je belangrijkste instrument je gehoor ! We kunnen veel repareren maar een beschadigd oor en slecht gehoor niet . Nu ter introductie in februari en maart geen 14,95 maar 10,- Thunderplugs© zijn silicone oordopjes die comfortabel in het oor passen, met een filter voor het geluid. Dit filter dempt het geluid met zo’n 20dB op alle frequenties. Het filter zorgt ervoor dat je al het geluid nog goed hoort, maar wel zachter. De doppen zijn vrij klein en vallen niet op als je ze draagt. Je kunt ze bijna niet zien zitten. Bovendien is de prijs uitzonderlijk laag.

Posted in Aanbiedingen | Reageren uitgeschakeld