Category Archives: gitaar nylonsnarig

Nylonsnarige Gitaren

Op deze pagina staan de meest interessante nylonsnarige gitaren die we in de winkel hebben. We hebben ze in verschilende maten 1/2 , 3/4 , 7/8 of een hele. Voor kind tot volwassen personen , beginner of gevorderde met of zonder element. Dus er is altijd wel een geschikt model voor u bij. Niet te vergeten de vele verschillende soorten ukulele.

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Santana incl. stevige gigbag 189,-

Nu wel zeer voordelig geprijsd  Santana Klassiekgitaar set 189,- Prachtige gitaar met een massief bovenblad , halspen zodat hij altijd lekker kan worden afgesteld. Komt met een stevige draagtas en een goede tuner. We hebben 3 kleuren. Glanzend en mat naturel of zwart

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Gebruikte Juan Salvador model 2C 99,- VERKOCHT

De Juan Salvador model 2C. heeft een massief ceder bovenblad.De gitaar heeft vijf zangbalken onder het massieve Red Cedar bovenblad. Zij- en achterkant zijn van mahonie. Tussen het bovenblad en de zijkant zit een houten binding.  Zoals je ziet is deze flink bespeeld. Maar wat wil je als hij zo lekker klinkt en speelt laat je ‘m nooit meer los. Nou ja……… tot je een elektrische gitaar wilt dan b.v. Nog steeds een top gitaar ondanks de krasjes !

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Ukulele in vele soorten en maten al v.a. 27,90

Steeds vaker zien we dat de Ukulele niet enkel gebruikt wordt als speelgoed minigitaar voor de kleine kinderen (waar ze nog steeds ook erg leuk voor zijn), maar ook wel degelijk een serieus instrument is of je nu jong bent of volwassen. We hebben ze dan ook in veel vercshillende uitvoeringen, groter/kleiner,

Posted in gitaar nylonsnarig | Tagged , | Reageren uitgeschakeld

3/4 gitaar v.a. 59,-

Als je kind wil beginnen met gitaar spelen en nog niet aan een grote gitaar toe is, zijn er kleinre modellen. Geschikt voor kinderen van 7 tot 11 jaar . We hebben hierin veel keus. Diverse kleuren, modellen  en prijsklassen.

Posted in gitaar nylonsnarig | Tagged , , , , , | Reageren uitgeschakeld

We hebben al een gitaar met hoes en les DVD v.a. 59,-

Als je eens voorzichtig wilt probren of je talent hebt voor het gitaarspelen kun je met dit paket een start maken.  Zonder bang te hoeven zijn dat je een kapitaal weggooit ga je lekker aan het spelen. Wie weet speel je binnen de kortste keren zo je favourite liedjes weg en dan is deze gitaar z’n geld dubbel en dwars waard geweest.  Ben je aan wat beters toe dan bljft dit een leuk gitaartje voor op de camping , strand, bij het kampvuur……

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Gebruikte Takamine EG522 SC 279,-

Deze Takamine is al weer wat jaartjes oud maar speelt er alleen maar beter door. Ook versterkt klinkt hij als een klokje en ook de hoge posities zijn makkelijk te bereiken met de cutaway. Ideale gitaar voor in een band op het podium. Dan komt hij het best tot z’n recht.

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

Hiroshi Tamura P100 uit 1974 incl. koffer 850,-

Top kwaliteit uit Japan. Hand gemaakt van top materiaal zoals Rosewood zij en achterblad , Ceder top , Mahonie neck met een Ebben toets en ingelegde ebben verstevigings strip. Zeer evenwichtige klank met volle bassen en zijdezacht / sprankelend hoog. Dit kom je zelden tegen , zeker in zulke nette staat. Als je iets goeds wilt moet je dit geprobeerd hebben !

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld

We hebben ook Alhambra

Al jaren lang staat Alhambra bekend als een vooraanstaand bouwer van Klassieke / Spaanse gitaren. Vaak worden ze dan ook door de gitaardocenten aanbevolen als studie gitaar ,of ook voor de veeleisende gevorderde speler. Met een Alhambra gitaar ben je zeker van een goede afwerking, prachtige klank en een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij de meeste modellen kun je kiezen tussen fichte of ceder bovenbladen. Kom luisteren en hoor het verschil in klank bij gebuik van verschillende houtsoorten.

Posted in gitaar nylonsnarig | Tagged , , , , , | Reageren uitgeschakeld

Goede lesgitaar met massief bovenblad nu ook in het zwart !

Je kunt wel stellen een prima en duurzaam instrument voor een instapprijs van 159,- Een prachtige nylonsnarige gitaar met een massief ceder bovenblad. Nu eindelijk ook leverbaar in het zwart.  Niet alleen de “looks” zijn goed ook de klank is dik in orde. Hard houten toets en brug , bindingen aan de voor en achter kant van de body. Ook de hals heeft een binding en voelt dan ook zeer fijn zonder uitsteken de scherpe puntjes van de frets. Ook is er (wat zeer
uitzonderlijk is voor nylonsnarige gitaren) gedacht aan het plaatsen van een hals pen. Dus ook de bespeelbaarheid is prima af te stellen.

Posted in gitaar nylonsnarig | Reageren uitgeschakeld