Category Archives: gitaar staalsnarig

Staalsnarige Gitaren

Op deze pagina tref je de meest interessante staalsnarige akoestische gitaren. Al dan niet met een ingebouwd element. We hebben heel veel verschillende modellen en prijsklasse staan. Niet alleen de grote bekende merken, maar ook gitaren die om verschillende redenen extra interessant zijn.  Soms is het de de prijs, dan weer de costructie , de klank , houtsoorten enz……

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Morgan W310 SCE GA W 749,-

Wat een gigantisch , machtig mooie gitaar maken ze hier toch weer bij Morgan. Niet alleen een fantastisch mooie klank en geweldig fijne hals, ook de afwerking met arm rest, maak het echt een feest om op deze gitaar te spelen. Massief fichte top en Rosewood voor het zij en achter blad. Voeg daar nog een Mahonie hals met Rosewood toets en een Fishman element aan toe . Wat valt er dan nog te wensen over………

Posted in gitaar staalsnarig, home, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Phoenix dreadnougt model 99,-

Dit is ons instap model staalsnarige gitaar. Maar zeker niet de minste. Altijd goed afgesteld zo dat hij zonder rammelen toch lekker speelt. Goede olieblad mechanieken waarmee je hem makkelijk kunt stemmen en hij ook goed op stemming blijft. Zelfs de klank is prima zodat je eerste oefeningen beloond worden met een lekker geluid. Succes er mee ! ! ! leverbaar in diverse kleuren.

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Morgan W310 SCE Aged voor 479,-

Wat een geweldige gitaar is dit toch. Morgan W310 SCE Aged voor 479,- . Je hebt dan een massief fichte top , mahonie zij en achterblad , Fishman element met tuner, cutawy,
heerlijk spelende hals en een prachtige warme klank met een helder sprankeltje.  Oke’ het kan altijd nog beter , maar voor deze prijs is tie wat mij betreft onovertroffen.

Posted in gitaar staalsnarig, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

We hebben ook zeer betaalbare goede gitaren voor de serieuze beginner.

We hebben al een leuke gitaar met een massief bovenblad v.a. 179,- Daar  kun je jaren met veel plezier op spelen zonder dat de klank je gaat vervelen. Ook blijft deze gitaar prima op stemming en liggen de snaren lekker dicht op de hals zodat je vingers zich minimaal in hoeven te spannen om toch een goede klank te krijgen. Zo had ik vroeger ook wel willen beginnen met gitaar spelen. We hebben ze in verschillende kleuren en uitvoeringen. Veel gitaar voor weinig geld.

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Art & Lutherie    549,-

De NIEUWE serie van Art & Lutherie gemaakt in Canada. Vintage uitstraling, klank en feel. WAUW alsof je er al jaren op speelt , zo voelt en klinken deze gitaren. Zowel akoestisch als versterkt ( met LR Baggs element) Dat dit er niet eerder was. Je wilt graag een mooie, oude, ingespeelde gitaar met een doorleefde klank , maar wel met de betrouwbaarheid en goede versterking van vandaag.  Zowel als dreadnought Americana als dit concert hall Legacy model.

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Art & Lutherie    549,-

De NIEUWE serie van Art & Lutherie gemaakt in Canada. Vintage uitstraling, klank en feel. WAUW alsof je er al jaren op speelt , zo voelt en klinken deze gitaren. Zowel akoestisch als versterkt ( met LR Baggs element) Dat dit er niet eerder was. Je wilt graag een mooie, oude, ingespeelde gitaar met een doorleefde klank , maar wel met de betrouwbaarheid en goede versterking van vandaag.  Zowel als dit dreadnought Americana als concert hall Legacy model.

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Alvarez MD 65 gratis gigbag nu 595,-

Alvarez MD 65 nu voor 595,- Nu tijdelijk met gratis degelijke gigbag.  Gitaar met een dijk van een geluid. Geheel gemaakt van massief hout! ! !  Fichte top, mahony zij en achterkant en rosewood toets. Heerrlijk comfortabel spelende hals.   

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Martin DX1RAE 749,-

Hier is een geweldige betaalbare Martin die dat ook doet! De DX1RAE is een goede vondst omdat hij een echt solid-topped dreadnought is voor een mooie prijs. Maar, hij geeft je ook die onmiskenbare Martin tonaliteit en feel die je gewoon nergens anders vindt. Je krijgt een solid Sitka Spruce bovenblad, met duurzame HPL achter- en zijkanten met Indisch palissanderpatroon, en een laag-ovalen halsprofiel dat de DX1RAE eenvoudig te bespelen maakt. Daarbij komt deze schoonheid compleet met geweldig-klinkende onboard Fishman elektronica!

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Martin D-16RGT speciale prijs 1895,- !

Massief, massief alles massief…….  Sitka sparrenhouten bovenblad, palissander zijblad en Oost-Indiaans palissander achterblad. De D16GT en D16RGT zijn superieure dreadnought akoestische gitaren met luxe details waaronder herringbone inleg, 2-delig achterblad constructie en scalloped (hybride) bracing. De D16RGT heeft witte body en hals bindingen en een satin finish. Inclusief Martin koffer

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Cort NTL-50 gebruikt 349,-

Werkelijk als nieuw deze slanke Jumbo van Cort. Met een massief klasse A fichte top en rosewood zij en achter blad. De Grover Super Rotomatic mechanieken zorgen er voor dat je hem altijd perfect kunt stemmen en gestemd blijft . Alleen top materiaal is er gebruikt voor deze in Korea gemaakte gitaar. Dat zie je hoor je en voel je.  Mooi , mooi , mooi ! ! !

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Mossman Great Plains ’76 incl koffer 2195,-

Een Amerikaanse topper uit ’76. Helemaal hand gebouwd met de handtekeningen van de bouwer op het etiket. Uit de tijd dat Gibson en Martin de productie opvoerde en de kwaliteit terug liep, bouwde Stuart Mossman kleinschalig geweldig goede gitaren. Ik ben een enorme fan van deze gitaren. In Europa kom je ze zelden tegen en in Amerika zijn ze nu zeer gezocht.  Zeer evenwichtige klank en reageert perfect op je spel. Doe een beetje moeite en het wordt beloond met hemelse klanken.

Posted in gitaar staalsnarig, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Mossman Flint Hills Custom ’75 incl. koffer 2495,-

Een Amerikaanse topper uit ’75. Helemaal hand gebouwd met de handtekeningen van de bouwer op het etiket. Uit de tijd dat Gibson en Martin de productie opvoerde en de kwaliteit terug liep, bouwde Stuart Mossman kleinschalig geweldig goede gitaren. Ik ben een enorme fan van deze gitaren. In Europa kom je ze zelden tegen en in Amerika zijn ze nu zeer gezocht.  Zeer evenwichtige klank en reageert perfect op je spel. Doe een beetje moeite en het wordt beloond met hemelse klanken.

Posted in gitaar staalsnarig | Reageren uitgeschakeld

Nu ook Recording Ring gitaren !

Weer iets nieuws en leuk voor de akoestische gitaristen. Een leuke serie betaalbare geheel massieve gitaren van het merk Recording King. We hebben een leuke collectie in de winkel staan. Klaar om eens flink uitgetest te worden. Zelf zijn we er erg enthousiast over. Dus kom langs en oordeel zelf. voor uitgebreide info en prijzen kunt u ook even kijken op de volgende link. http://www.empmusic.nl/products.aspx?BrandId=50

Graag tot zien bij ons in de winkel.

Posted in gitaar staalsnarig | Tagged , , , , | Reageren uitgeschakeld

We hebbe ook Martin gitaren

Dit merk is al jaren dé topper op het gebied van de staal snarige akoestische gitaren. We hebben veel verschillen de modellen in de winkel , zowel met als zonder versterking. Vaak denken gitaristen dat zoiets mooi enkel voor de rijken der aarde is weggelegd. Niets is minder waar, want je heb al een echte Martin met ingebouwd Fishman element voor nog geen 800,- .  Dus kom snel eens luisteren en spelen op een echte Martin gitaar.

Posted in gitaar staalsnarig | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld