Category Archives: keyboard

Sustainpedaal van 29,- nu voor 25,-

Deze degelijke sustainpedaal werkt op alle merken keyboard, synthesizer en elektische piano.  Ligt lekker stevig op de grond zodat tie niet onder je voet wegschuift.  Heeft een vaste kabel met een jackplug. Dus direct in te pluggen intrappen en zie daar ………. eindeloze sustain tot je hem weer los laat.

Posted in Aanbiedingen, accessoires, keyboard | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

We hebben ook Keyboards en zijn dealer van Yamaha en KORG. Deze leveren we dan ook tegen zeer scherpe prijzen. Eerlijk is eerlijk het is niet onze specialiteit. Maar als je als kind bent opgegroeid met eerst piano lessen , later op orgel en tot op de dag van vandaag, ook keyboard bent blijven spelen. Dan kun je wél zeggen, dat we weten wat er op dit vlak leeft en wat de laatste nieuwtjes zijn. We helpen u dan ook graag bij het maken van een goede keuze. Of u nu met keyboard wilt starten of als u na jaren spelen nu aan iets uitgebreiders toe bent.

Naast keyboards hebben we ook ruime keuze uit keyboard accessoires zoals. b.v. keyboardstandaard, keyboardbank, sustainpedaal en volumepedaal.

Posted in keyboard | Tagged , , | Reageren uitgeschakeld

Alles voor uw keyboard

We hebben ook diverse accessoires voor de keyboardspeler. Zoals een keboardstandaard v.a. 24,- . Of een in hoogte verstelbaar keyboardbankje v.a. 29,- . Ook voor een sustain pedaal (zie aanbiedingen) , een volumepedaal, keyboard tas/koffer kunt u bij ons terecht. Ook hebben we veel bladmuziek voor keyboard. zowel lesboeken als songboeken.

Posted in accessoires, keyboard | Tagged , , , , , , | Reageren uitgeschakeld