Category Archives: accessoires

X vive draadloos bas/gitaar systeem 149,-

Altijd al draadloos willen spelen maar zat de prijs je in de weg. Nu zeker niet meer !  Super compact, werk eenvoudig, goed en is betaalbaar. Bestaat uit een zender en een ontvanger die je zo in je gitaar en versterker prikt. Beide zijn oplaadbaar middels de meegeleverde USB-kabel. Wanneer het setje volledig opgeladen is, gaat het tot wel 5 uur mee, met een bereik van ongeveer 30 meter. De band bedraagt 2.4 GHz.  Veel plezier ermee !

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Aclam S1 + Softcase 89,-

Aclam S1 + Softcase 89,- Zeer stevig en innovatief pedalboard voor maximaal vijf pedalen. (ook voor meer pedalen leverbaar) Geen Velcro tape gebruiken! maar middels een eenvoudig bevestigingssysteem kunt u ieder pedaal bevestigen op het pedalboard en blijven de pedalen in nieuwstaat. De bekabeling kan netjes weggewerkt worden in de sleuven van het pedalboard. De Aclam Smart Track S1 is een lichtgewicht en duurzaam pedalboard dat gemaakt is van geanodiseerd aluminium en wordt standaard geleverd met een softcase om het geheel veilig te vervoeren.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Fishman Neo Buster 79,-

Dat dit niet eerder bedacht is lijkt nu moeilijk te geloven. Zo’n eenvoudige en goede oplossing. Je speelt in een band en je wilt je akoestische gitaar versterken. Wat je dan nodig hebt is ,uiteraard een element op je gitaar, maar ook een feedbackbuster om rondzingen tegen te gaan. Zie hier…. dit is de oplossing. Je kunt er voor kiezen om het kabeltje in de gitaar weg te werken of gewoon buiten langs aan te sluiten. Wat handig is als je het element snel van gitaar wilt wisselen. Maar ach…. bij zo’n prijsje koop je er gewoon twee :-)

Posted in accessoires | Reageren uitgeschakeld

JOYO effect pedaaltjes voor slechts 49,90

JOYO effectpedaaltjes. Wil je wat meer variatie in je gitaar geluid? Dan is dit is een goede oplossing.
Vintage look en klank met een met een hedendaagse betrouwbaarheid.                   Dus kraak, ruis, brom vrij en true bypass. Welke smaak je ook wilt, delay,
overdrive , distortion, EQ, chorus, compressor, de prijs is slechts 49,90 .       Da’s dan weer een leuke meevaller.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Reageren uitgeschakeld

Lessenaars hebben we al v.a. 15,-

We hebben verschillende lessenaars al v.a. 15,- incl een hoesje om hem in op te bergen. (zie linker foto) Heb je een hele zware, dikke, map vol leuke liedjes dan hebben we een extra stevige standaard met een zeer robuuste voet en groot gebogen blad met gaatjes. Die kost 25,- en je bent verzekerd dat je boek blijft staan. (zie foto rechts) Naast deze 2 lessenaars hebben we in de winkel nog divese andere modellen staan.

Posted in Aanbiedingen, accessoires | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

Sustainpedaal van 29,- nu voor 25,-

Deze degelijke sustainpedaal werkt op alle merken keyboard, synthesizer en elektische piano.  Ligt lekker stevig op de grond zodat tie niet onder je voet wegschuift.  Heeft een vaste kabel met een jackplug. Dus direct in te pluggen intrappen en zie daar ………. eindeloze sustain tot je hem weer los laat.

Posted in Aanbiedingen, accessoires, keyboard | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

TC Electronic DITTO looper 99,-

WAUW !  Wat een geweldig leuk looper pedaaltje.

Heb ‘m nu in de winkel. Kom ‘m testen. Dat je zo blij kunt worden van zo’n klein pedaaltje.  Een link met een voorbeeldje wat je er zoal mee kunt. http://www.youtube.com/watch?v=k7qDxW6gYiI

Posted in accessoires | Reageren uitgeschakeld

We hebben al een stevige gitaarstandaard v.a. 10,-

Een gitaar standaard is natuurlijk handig om je geitaar veilig in weg te zetten. Niet alleen omdat tie dan niet om valt, of dat het gewoon mooi is een gitaar in de kamer te hebben staan. Je zult ook merken dat je veel meer speelt al je de gitaar zo voor het grijpen hebt ! De gitaarstandaard op de linker foto kost  10,- , de standaard rechts  15,-.  In de winkel hebben we veel meer verschillende gitaarstandaarden staan. Ook voor 3 of meer gitaren.

Posted in accessoires | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

Alles voor uw keyboard

We hebben ook diverse accessoires voor de keyboardspeler. Zoals een keboardstandaard v.a. 24,- . Of een in hoogte verstelbaar keyboardbankje v.a. 29,- . Ook voor een sustain pedaal (zie aanbiedingen) , een volumepedaal, keyboard tas/koffer kunt u bij ons terecht. Ook hebben we veel bladmuziek voor keyboard. zowel lesboeken als songboeken.

Posted in accessoires, keyboard | Tagged , , , , , , | Reageren uitgeschakeld

Koffers voor gitaar of andere instrumenten

We hebben koffers voor de meest gangbare gitaar modellen. Voor klassiek , western, elektrisch en basgitaar. Wil je optimale bescherming van je kostbare en dierbare instrument dan berg je hem het liefst veilig op in een stevig koffer.  We hebben houten  en kunststof koffers , vorm en universele koffers. Ook voor andere instrumenten kunnen we een goed koffer aanbieden.

Posted in accessoires | Tagged , , , , , | Reageren uitgeschakeld

Gitaartassen in vele uitvoeringen v.a. 15,- met rugriemmen.

We hebben gitaartassen in verschillende maten.en uitvoeringen. Voor klassiek, western, bas en elektrisch gitaar. Met een dikke voering of dunner , veel handige vakjes of 1 grootvak en altijd met rugriemen zodat je heb als een rugzak kunt dragen.

Posted in accessoires | Tagged , , , , , | Reageren uitgeschakeld

Een metromoon hebben we al v.a. 19,90

We hebben zowel mechanische als electronische metronomen. Ook hebben we ze in combinatie met een stemapparaat. Velen vinden het een nootzakelijk kwaad. De metronoom. Altijd strak in de maat wijst hij je genadeloos op de punten waar je uit de pas gaat lopen. Hij gaat lekker zijn eigen gang en je hebt ‘m maar te volgen.  Maar het is zo belangrijk dat je leert netjes in de maat te spelen dat je eigenlijk niet zonder kunt.

Posted in accessoires | Tagged , | Reageren uitgeschakeld

Snaren voor alle instrumenten

Of je nu akoestisch of elektrisch gitaar speelt. Bas, banjo ukulele, mandoline enz.  we hebben altijd een geschikt setje snaren voor u liggen. We voeren de meest gangbare merken zoals D’adario, Martin, DR, Elixer, Ernie Ball, Galli, Rotosound, Dean Markley en Boston.  Vaak hebben we ook leuke aanbiedingen met snaren.

Posted in accessoires | Tagged | Reageren uitgeschakeld

Microfoons voor spraak , zang en instrumenten , ook draadloos v.a. 19,90

Of je nu thuis karaoke wilt zingen met een eenvoudige microfoon of professioneel op een groot podium.  Ook als je , je instument wilt versterken. We hebben altijd wel een microfoon die daar geschikt voor is en dat hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Meestal is er ook een heel betaalbare ,goede optie.

Posted in accessoires | Tagged , | Reageren uitgeschakeld

Effectpedalen in alle prijskasse al v.a. 19,90

Het is net een doosje met lekkere snoepjes. Ze zijn er in alle kleuren een smaakjes. Dus is er voor elk wat wils. De één houdt van super heftig , de ander van van zweverig. Iemand anders van eenvoud , dan weer multifunctioneel. Ach ….. het is allemaal lekker. Kom maar eens proeven.

Posted in accessoires | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld