Category Archives: gitaar elektrisch

Elektrische Gitaren

Op deze pagina staan verschillende elektrische gitaren die we in de winkel hebben te staan. Naast de “bekende” merken ook de leuke , betere, moderner, ouder, bijzondere…….. zoals b.v.  Larrivée , Godin, Famus, G&L enz.  In alle prijsklassen voor de beginner tot professional. Allemaal goed afgesteld en testklaar.

Posted in gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

Elektrische gitaar starter paket v.a. 199,-

Ach……. da’s leuk ! ! ! Zo voel je , je meteen een echte rockgitarist. Fijn lichtgewicht gitaartje, klein versterkertje maar met een krachtig geluid, gitaartas, kabel, gitaarband en klaar ben je. Of je nu clean of overstuurd wilt spelen , het kan allemaal. Wel oeffenen dan hé …….. anders wordt het nooit wat.  Aan de gitaar en versterker zal het niet liggen die doen het prima.

Posted in gitaar elektrisch | Tagged , , , | Reageren uitgeschakeld

Vox Satchurator van 139,- nu 95,-

Normaal 139,- nu voor slechts 95,- De samenwerking
tussen VOX en Joe Satriani bracht iets heel moois voort. De meestergitarist heeft zijn al om geroemde distortionsound in dit doosje gevangen. Dus wil je net zo goed klinken als de meester zelf dan is hier de oplossing. Nu nog enkle op voorraad tegen deze zeer scherpe prijs.  Zo nu alleen nog “even” leren spelen als Joe………..  ai , da’s iets moeilijker.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

PRS SE Paul Allender nergens goedkoper van 1190,- nu 699,-

Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van ! Waanzinnig mooie inleg op de toets. Geweldig klinkende EMG elementen. Lekker snel halsje. Wat een genot om op te spelen. Kijk voor uitgebreide specs. op deze link.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

PRS SE Santana nergens goedkoper ! van 1109,- nu voor 699,-

WAUW wat mooi ! en echt niet alleen als je Santana speelt.  Deze PRS SE Santana voor deze prijs wel heel erg intressant. Kijk even op de link voor uitgebreide spesificaties.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

PSR SE Custom van 699,- nu 579,-

We hebben verschillende modellen van PRS in de winkel. Met en zonder tremelo en ook de singlecutaway. De SE serie is afgeleid van de duurdere modellen die in de USA gemaakt worden. Door de hoge eisen die PRS ook aan deze modellen stelt, heb je zo voor een redelijke prijs een toch echte PRSgitaar. Vele grootheden zijn al jaren enthousiaste PRS spelers. O.a. Santana , Mark Termonti en Al Di Miola gingen u voor. Dus u bent in goed gezelschap.

Posted in Aanbiedingen, gitaar elektrisch | Tagged , | Reageren uitgeschakeld

Fender Strat PLUS 1989 incl. koffer 1095,-

Wauw wat een beauty ! Deze Fender Strat Plus uit 1989  ziet er nog heel netjes uit. 100% origineel op een iets krachtiger brug element na (wel uit die zelfde periode) en incl. koffer. Speelt heerlijk en klinkt zoals je dat mag verwachten van een goede Fender. En dat zonder brommen door de noiseless elementen en door de lock-mechanieken ook altijd goed op stemming.

Posted in gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

Gibson Les Paul Smart Wood 1998 incl. koffer 945,-

Nog als nieuw en incl. stevig TKL koffer . Net iets platter dan de  “normale” Gibson Les Paul . Daardoor heerlijk licht van gewicht en ook nog eens met een contoured body. Dan hangt tie wel heel erg lekker tegen je aan. Vergis je niet ! ! 1 Deze klinkt net zo ver als z’n zwaardere broers.

Posted in gitaar elektrisch, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Fender Aluminium Stars and Stripes incl. koffer 2295,-

Van deze kom je niet snel een 2e tegen. Zeker niet in Europa. Slechts 450 Fender stratocasters zijn van aluminium gemaakt in verschillende uitvoeringen. Heel apart en klinkt ook echt heel bijzonder. Maar niet iedereen zal ‘m even mooi vinden. Ermee opvallen zul je zeker wel.  Is het niet door de looks dan zeker ook door de geweldige klank  ! ! !

Posted in gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

Eastman AR371 CE gebruikt incl.koffer 845,-

Zo goed als nieuw. Vintage looks en klank . Deze Eastman heeft akoestisch al veel volume en versterkt met de Kent Armstrong HPAN-1N neck pick-up een dikke volle toon met een goede definitie.  Maple 16″ klankkast met parallelle bracing een maple neck met rosewood toets.

Posted in gitaar elektrisch, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Framus uit de 60′s 345,-

Vintage Framus uit de 60′s. Geweldig leuk klein jazz bakje met een groots geluid. Lekker slank halsje dus ook met kleine vingers kan je makkelijk de moeilijkste grepen pakken.

Posted in gitaar elektrisch, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Fender Stratocaster ’79 incl. koffer 1895,- VERKOCHT

Posted in gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

Gibson Les Paul Deluxe 1973 incl. Koffer 2795,- VERKOCHT

Posted in gitaar elektrisch, Uncategorized | Reageren uitgeschakeld

Epiphone ’56 Les Paul gebruikt 345,- VERKOCHT !

Limited edition Custom Shop ’56 Les Paul . Zo goed als nieuw. Lekker afgesteld, zodat je er makkelijk op speelt. Heerlijk volle klank met een mooie sprankel in het hoog door de P90 elementen. Beetje Gibson meets Fender Jazzmaster.  Ach….. gewoon eens proberen en je bent overtuigd.

Posted in gitaar elektrisch | Reageren uitgeschakeld

Opruiming oude of gebruikte modellen tegen zeer scherpe prijzen.

VERKOCHT ! Italia Modulus Occasion 199,-. Waanzinnig leuk. Retro looks, maar de moderne sound, bespeelbaarheid en betrouwbaarheid. Wilkinson hardware en pick-ups !

VERKOCHT ! Italia Modena van nieuw 685,- nu voor 245,- . Retro looks, maar de moderne sound, bespeelbaarheid en betrouwbaarheid. Wilkinson hardware en pick-ups !

VERKOCHT ! Godin Solidac Occasion 445,- . De meest veelzijdige gitaar. Met piëzo voor een akestisch versterkt geluid en zowel Strat. als Les Paul sounds. Tremelo en lock-mechanieken. Kortom een betrouwbare alleskunner.

VERKOCHT !  Framus Panthera 1395,- nu voor 995,-. Een waanzinnig goed Les Paul model. Maar dan net even anders. Seymour duncan Pick-ups en Schaller hardware.TOP !

VERKOCHT ! Larriveé RS4 3195,- nu voor 1795,- . Als alleen het beste goed genoeg is. Gemaakt met de beste geelecteerde materialen door de beste bouwers. Proberen maar !

VERKOCHT ! G&L S500 van 1550,- nu voor 995,- .  Dit is geen copie van een Strat maar een verbeterde Strat. O.a. de tremelo, pick-ups, toonregeling en halconstructie.

VERKOCHT ! Ibanez AFS77MG occasion 295,-  Fijne gitaar voor de vetkuif tot vette bakkebaard.  Gretsch achtig of toch meer Ibanez ?

VERKOCHT ! PRS SE Single Cut van 669,- nu voor 499,- Oké niet made in USA maar het peelplezier i er zeker niet mider om. Geweldig mooie serie deze PRS SE gitaren.

 

Posted in gitaar elektrisch | Tagged , | Reageren uitgeschakeld